top of page

Iespēja veidot sadarbību ar Kazahstānas IT uzņēmumiem

Šogad 24.-26.04. Almati būs izstāde ITS-2019. https://securika-almaty.kz/en/exhibitions/its/about-exhibition, kas ir lielākais IT un drošības uzņēmumu pasākums Centrālā Āzijā.

Latvijas pārstāvis Kazahstānā Vladimirs Samoiļenko plāno rīkot misiju no Latvijas ar plānu sarīkot konferenci ar Kazahstānas IT firmām, valsts sektora pārstāvjiem un potenciālajiem pasūtītājiem izstādes laikā.

Pasākums tiktu rīkots sadarbībā ar IT Klasteri Techgarden (www.techgarden.kz)

Techgarden jau ir no savas puses veikuši aptauju un rezultāti ir, ka uzņēmumiem ir interese rīkot pasākumu un B2B tikšanās.

Kazahstānas pusei vislielākā interese ir par izglītības sektoru, informācijas drošību, pieredzes apgūšanu par Latvijas dalību dažādās starptautiskās organizācijās, droša piekļuve datu centriem, starptautiska līmeņa drošības risinājumu ieviešana banku sektorā, sabiedrības informēšana par drošību internetā, kā arī programmatūra rūpnieciskai drošībai.

Informācijai par kiberdrošības iniciatīvu Kazahstānā:

"Kazahstāna Kiberschit" https://tengrinews.kz/zakon/pravitelstvo_respubliki_kazahstan_premer_ministr_rk/hozyaystvennaya_deyatelnost/id-P1700000407/

Provizoriskā programma:

22/23.04. Izlidošana no Rīgas.

23.04. Ierašanās Kazahstānā, biznesa tikšanās.

24.- 26.04. izstādes “Kazakhstan International Information Technologies, Security and Communication Exhibition” apmeklējums, biznesa tikšanās.

25.04. Latvijas IT seminārs, kura laikā Latvijas uzņēmumiem būs iespēja iepazīstināt (prezentācija) Kazahstānas pusi ar saviem sniegtajiem pakalpojumiem un precēm. Pēc tam paredzētas B2B tikšanās. Norise izstādei blakus esošā viesnīcā Best Western Plus Atakent Park Hotel.

27.04. lidojums uz Latviju

Lūgums atsaukties, ja kādam ir interese apmeklēt šo pasākumu. Mēs kā Latviajs IT klasteris varam atbalstīt savus uzņēmumus ar 70% līdzfinansējumu ceļa un dzīvošanas izdevumiem, ja interese būs no vairākiem MVU. Šobrīd jau 2 uzņēmumi ir izrādījuši interesi.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page