top of page

Bezmaksas ielūgums uz “5G Techritory” – vienā no lielākajiem 5G tehnoloģiju pasākumiem pasaulē

IT klastera biedriem tiek piedāvāts pieteikties uz bezmaksas ielūgumiem dalībai Baltijas jūras reģiona 5G ekosistēmas forumā “5G Techritory” – vienā no lielākajiem 5G tehnoloģiju pasākumiem pasaulē, kas notiks š.g. 27.-28.septembrī Rīgā. Ielūgumu skaits ir ierobežots.

“5G Techritory” mērķis – radīt platformu veselīgas 5G ekosistēmas attīstībai, kas varētu kalpot par paraugu Eiropas Gigabaitu sabiedrības veidošanai.

“5G Techritory” ietvaros notiks:

  • augsta līmeņa biznesa un politiskās diskusijas par 5G tehnoloģiju globālo ieviešanu, tajā skaitā arī par vīzijas pārvēršanu konkrētos biznesa modeļos, un par pašreizējo progresu 5G ieviešanas jomā Eiropā;

  • jaunāko aktualitāšu apspriešana tādos sektoros kā viedā pilsēta (smart city), viedā mobilitāte (smart mobility), viedā veselības aprūpe (smart healthcare) un Industry 4.0;

  • ekskluzīva un iedvesmojoša lekcija “Future of the Car” ar Qualcomm vadītāju Stīvu Mollenkofu;

  • jaunāko 5G tehnoloģiju prezentācijas.

Forumā piedalīsies vadošie 5G tehnoloģiju eksperti no visas pasaules, ieskaitot 70 augsta līmeņa lektorus no Eiropas, Āzijas un ASV – globālie un reģionālie biznesa līderi, Eiropas vadošie politikas veidotāji un valstu amatpersonas, starptautisko organizāciju vadītāji, investori, nozares eksperti, start-up uzņēmumi, kā arī akadēmiskie un mediju pārstāvji.

Ja Jums būtu interese piedalīties, lūgums šīs dienas laikā atsūtīt apstiprinājumu un sekojošu informāciju angļu valodā: amats, uzņēmums, kontaktinformācija.

Papildus informācija pieejama foruma mājas lapā http://www.5gtechritory.com.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page