top of page

Izsludināts granta projektu konkurss attīstības sadarbības projektiem ES Austrumu partnerības un Cen

Ārlietu ministrija ir izsludinājusi granta projektu konkursu attīstības sadarbības projektu īstenošanai Eiropas Savienības Austrumu partnerības valstīs – Gruzijā, Moldovā, Ukrainā, kā arī Centrālāzijas valstīs – Kirgizstānā, Tadžikistānā, Uzbekistānā.

Konkursam var pieteikties Latvijas Republikas tiešās un pastarpinātās valsts pārvaldes iestādes, pašvaldības, citas valsts iestādes, kā arī Latvijas Republikā reģistrētas biedrības, nodibinājumi, komersanti un arodbiedrības. Projektu īstenošanai kopējais pieejamais finansējums ir 213 013 EUR. Viens attīstības sadarbības granta projekts var saņemt no 20 000 līdz 40 000 EUR. Projektu iesniegumus var iesniegt līdz š.g. 31.maija plkst. 16.00.

Informācija par konkursu un pavadošie dokumenti atrodami Ārlietu ministrijas mājaslapā.

Vienlaicīgi ministrija informē, ka š.g. 10.maijā plkst. 13.00 tiek rīkota ieinteresēto personu sanāksme Ārlietu ministrijas telpās. Interesenti tiek aicināti pietiekties dalībai sanāksmē ne vēlāk kā līdz š.g. 9.maija plkst. 10.00, nosūtot dalībnieka vārdu, uzvārdu uz e-pasta adresi AttistibasSadarbiba@mfa.gov.lv.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page