top of page

Dalība Ķīnas, Centrālās un Austrumeiropas Biznesa forumā 16+1 Dubrovnikā 12. aprīlī

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) aicina Latvijas uzņēmējus piedalīties Ķīnas un Centrālās un Austrumeiropas Biznesa forumā 16+1, kas tiek organizēts Ķīnas un Centrālās un Austrumeiropas valstu augstākā līmeņa sanāksmes ietvaros Horvātijā (Dubrovnikā) š.g. 12. aprīlī.

Biznesa foruma 2019 laikā norisināsies vairāki diskusiju paneļi, kuros tiks apspriestas šādas tēmas: infrastruktūra un investīcijas, ražošana un inovācijas, tirdzniecība, tūrisms un kultūra, kā arī norisināsies B2B sesijas. Pasākuma atklāšanas ceremonijā piedalīsies augsta līmeņa ierēdņi no Ķīnas un Centrālās un Austrumeiropas valstīm. Plānots, ka forums pulcēs ap 250 dalībnieku no Centrālās un Austrumeiropas valstu reģiona un ap 250 dalībnieku no Ķīnas. Piedaloties pasākumā būs iespējams tikties gan ar Ķīnas gan arī ar Centrālās un Austrumeiropas uzņēmējiem.

Informācija par šo forumu tā dalībniekiem, divpusējo tikšanās pieprasīšana, kā arī ieteicamām viesnīcām foruma dalībniekiem atrodama saitē – šeit. Lūgums interesentiem dalībai Ķīnas un Centrālās un Austrumeiropas biznesa forumā 16+1 2019 līdz 26. martam reģistrēties, kā arī nosūtīt pieteikuma anketu uz valsts.vizites@liaa.gov.lv , lai pēc vizītes atgūtu 50% no ceļa (transporta) izdevumiem, ja kvalificējaties kā atbalsta saņēmēji atbalsta programmā “Starptautiskās konkurētspējas veicināšana (uzņēmējdarbība)”.

Organizatoriskie jautājumi

Uzņēmēji sedz ar vizīti saistītos izdevumus (transporta un naktsmītnes izdevumus).

Vizītes dalībniekiem jārēķinās ar šādām izmaksām:

  • Aviobiļete Rīga – Dubrovnika – Rīga: apmēram 300 EUR;

  • Viesnīca: viesnīcu par īpašu cenu iespējams rezervēt, veicot reģistrāciju pasākumam, foruma mājas lapā un sazinoties ar ieteikto viesnīcu.

Tiks nodrošināts bezmaksas transports no lidostas uz ieteikto viesnīcu un uz foruma norises vietu un atpakaļ. Vairāk informācijas pasākuma mājas lapā.

Par uzņēmuma iekļaušanu delegācijas sastāvā un precīzām vizītes izmaksām LIAA informēs Jūs pēc pieteikšanās termiņa beigām.

Uzņēmēju delegācijas dalībnieki varēs pretendēt uz de minimis atbalstu 50% apmērā dalības maksas un ceļa (transporta) izdevumu segšanai ne vairāk kā trim personām, pēc dalības tirdzniecības misijā iesniedzot LIAA maksājuma pieprasījumu un izdevumus attaisnojošos dokumentus.

Kontaktinformācija: Jadviga Neimane, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra Tālrunis: +371 67039414, + 371 29128382 E-pasts: jadviga.neimane@liaa.gov.lv

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page