top of page

Bakutel IKT izstāde un konference 2018.gada 4.-7. decembrī Azerbaidžānā


Azerbaidžānas partneri aicina Latvijas IT uzņēmumus piedalīties 24. Azerbaidžānas Starptautiskajā Telesakaru, Inovāciju un Augstāko tehnoloģiju izstādē un konferencē (Bakutel), kas norisināsies no š.g. 4. līdz 7. decembrim, Baku, Azerbaidžānā. Bakutel tiek uzskatīts par nozīmīgāko notikumu Kaspijas jūras reģionā, pērn to apmeklēja vairāk nekā 7000 apmeklētāji. Bakutel ietvaros norisināsies Kaspijas inovāciju konference, kuras šī gada tēma ir Digitālā savienojamība ilgtspējīgai attīstībai.

Mums tiek piedāvāta bezmaksas izstādes vieta Latvijas nacionālajam stendam (starp-ministriju sarakste).

Šobrīd par dalību pasākumā jau ir izrādījuši interesi 3 uzņēmumi, tāpēc mēs, Klasterī, apsveram iespēju organizēt pasākumu ar finansiālu atbalstu saviem biedriem – kopīgu izpētes braucienu uz Baku ar piedalīšanos izstādē un/vai konferencē. Iespēja būtu klastera biedriem daļēji segt ceļa/dzīvošanas izdevumus, kā arī sagatavošanās darbus (potenciālo klientu atlase un uzrunāšana) un pasākumus uz vietas.

Lūgums līdz 10.septembrim atsaukties uzņēmumus, kuriem, iespējams, interesētu izpētes brauciens uz Baku. Interesenti tad jau atsevišķi nāktu kopā un domātu par programmu, kas ir visnoderīgākā un interesantākā.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page