top of page

Biznesa delegācijas brauciens uz Vāciju par tēmu "Industry 4.0"

Tiek daudz runāts par Industriju 4.0. Jūs jau varat novērot ražošanas procesa, mašīnas un cilvēka digitālo sadarbību, bet pašreiz tikai dažos uzņēmumos. Vācija - un jo īpaši daži klasteru reģioni - ir uzņēmusies vadošo lomu Eiropas mērogā. Reģions Ostwestfalen-Lippe (OWL), lielākajā Vācijas federālajā zemē Ziemeļreinā-Vestfālenē - ir viens no spēcīgākajiem reģioniem Internet of Things jomā Vācijā. Gan pasaules tirgus līderi, kā, piemēram, uzņēmums Claas, gan pasaules klases pētniecības centri nodrošina viedās ražošanas (Smart Manufacturing) konsekventu īstenošanu. Tā ir pievienotā vērtība industrijai, kas ir īpaši labi pārstāvēta Ziemeļreinā-Vestfālenē.

Jums ir lieliska iespēja no š.g. 14. līdz 15. martam klātienē redzēt, kā Industrija 4.0 tiek izmantota vācu ģimenes uzņēmumos, kā arī industriālajos pasaules uzņēmumos. Aicinām Jūs uz ekskluzīvu delegācijas braucienu uz vienu no Vācijas labākajiem klasteriem Industrijai 4.0. Ceļojums ietver vizītes pasaules vadošajos Vācijas uzņēmumos un sarunas ar uzņēmumu līderiem, kā arī ražošanas objektu apmeklējumus.

Reģistrācija līdz 2019.gada 31.janvārim

Cena: 1500€ + PVN, kas ietver aviobiļetes, nakšņošanu, brokastis, visus uzņēmumu un pētniecības centru apmeklējumus, pusdienas un vakariņas, grupas braucienus ar privāto mikroautobusu, personīgu palīdzību uz vietas no AHK projekta vadītāja

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page