top of page

BiSMART biznesa platforma


BiSMART, vērienīgākā multimediju komunikācijas platforma par biznesa tehnoloģijām Latvijā, aicina Latvijas IT klastera uzņēmumus kļūt par platformas partneriem un iegūt jaunus biznesa klientus citās nozarēs!

Apvienojot spēcīgākos nozares profesionāļus un progresīvākos uzņēmumus, BiSMART firmas zīme ir saturs, kas ļauj dažādu nozaru uzņēmumiem iepazīt arvien jaudīgākus digitālos risinājumus biznesa attīstībai. Partneriem platformas ietvaros ir iespēja:

  • Būt satura veidotājiem un radīt izpratni par tehnoloģiju pielietošanu biznesā;

  • Piedalīties un ietekmēt vairāk nekā 450 aktivitāšu (konferences, video apmācība, intervijas, lekcijas u.c.) tematiku;

  • Klātienē uzrunāt vairāk nekā 2500 Latvijas uzņēmumu un organizāciju vadītāju un īpašnieku un dibināt jaunus biznesa kontaktus – lieliska izdevība IT uzņēmumiem stāstīt par saviem veidotajiem risinājumiem, to priekšrocībām un iegūt jaunus klientus;

Īpašais piedāvājums IT klastera uzņēmumiem: apzinoties, ka viss jaunais vienmēr ir nezināms, BiSMART klastera uzņēmumiem dāvina īpašu iespēju bez maksas apmeklēt forumu 2019. gada 24. janvārī un klātienē pavērot, kāda ir BiSMART kopiena un kādu pievienoto vērtību tā dod IT partneriem. Būs vērtīgi!

Pieteikšanās: http://bismart.lv/registracija/forums-bismart-229. Kods (jāieklikšķina: man ir ielūgums): RXX532

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page