top of page

Aptaujas iespējas Latvijas IT un citos nozares uzņēmumos par ERP sistēmas izvēles paradumiem

3. kursa doktorantūras studente Rīgas Tehniskajā universitātē veic aptauju par ERP sistēmu izvēles paradumiem gan IT uzņēmumos, gan uzņēmumos, kuri izmanto ERP sistēmas ikdienas biznesa procesu nodrošināšanai.

Tiek meklēti respondenti anketēšanai: biznesa analītiķi, sistēmu analītiķi un projektu vadītāji. Kopumā 3 - 4 darbinieki no uzņēmuma. Aptaujas rezultātā vēlas iegūt priekšstatu par to, kādas ir tendences, pēc kurām vadām veicot ikdienas uzdevumus/pieņemot lēmumus uzņēmumā ERP sistēmas izvēlē Latvijā.

Pati aptaujas aizpildīšana prasa līdz 20 minūtēm. Gala rezultātus iecerēts publicēt kādā no Springer vai Elsevier žurnāliem.


Savai anketēšanai esmu izvēlējusies Apex Oracle anketēšanas rīku, lai nodrošinātu iegūto datu korektumu. Tā kā nepieciešams autorizēties, esmu izveidojusi atsevišķus lietotājus, lai respondenti nevarētu piekļūt citu respondentu ievadītajiem datiem. Katrs "anonīmais" lietotājs ir reģistrēts, izmantojot manu e-pastu, lai nebūtu zināms atbildes iesniedzēja e-pasts. Anketā netiek prasīts norādīt Vārdu, Uzvārdu, e-pastu vai uzņēmumu.


Intereses gadījumā lūgums sazināties, rakstot uz ulla.ozollapa@itbaltic.com

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page