top of page

IT nozares personālvadības brokastis

6. decembrī aizvadītas IT nozares personālvadības brokastis, kuras Latvijas IT klasteris rīko jau otro gadu pēc kārtas ar mērķi informēt par nozares aktualitātēm personālvadības speciālistus un citus interesentus.


Brokastis tiek rīkotas gada nogalē, lai vienkopus aplūkotu jaunāko pētījumu un Latvijas IT klastera biedru risinājumus.


“Fontes” pētījums par IKT nozares atalgojuma izmaiņām 2019. gadā un prognozes uz nākamo gadu, tendences un izaicinājumi uzņēmuma un personāla vadītājiem nozarē. Kā ierasts, tad galvenais secinājums - šajā jomā algas pieaug un tiek prognozēts, ka arī turpmāk tās tikai augs. Otra būtiska atziņa, kas norāda, ka Latvijā IT industrija turpina strauji attīstīties - 2020. gadā nozares uzņēmumi plāno palielināt darba vietu skaitu. Plašāk šeit.


Latvijas IT klastera biedri – SQUALIO, BURTI, MBIT, MOBILLY un VISMA iepazīstināja ar saviem risinājumiem personālvadības jomā.


Plašāk par risinājumiem:

SQUALIO - Coins

BURTI – Good job, Pal!


Ņemot vērā, ka IKT industrijā lielākā darba dienas daļa tiek pavadīta pie datora, tad uzņēmums “UPPO” ir radījis aproci, kura saudzē roku locītavas. Plašāk par “UPPO” produktu šeit.



Pilna bilžu galerija pieejama ŠEIT.


Liels paldies visiem par dalību pasākumā un tiekamies nākamgad!



Brokastis organizētas Latvijas IT klastera projekta "Informācijas tehnoloģiju nozares konkurētspējas un eksportspējas paaugstināšana" ietvaros (projekta Nr. 3.2.1.1/16/A/004) ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansiālu atbalstu.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page