top of page

Par Latvijas–AAE Apvienotās ekonomiskās komitejas 1.sēdes norisi

Lai sniegtu papildu iespējas ekonomiskās sadarbības paplašināšanai un attīstībai starp Latviju un Apvienotajiem Arābu Emirātiem, 2016.gada 8.maijā Abū Dabī tika parakstīts Latvijas Republikas valdības un Apvienoto Arābu Emirātu valdības līgums par ekonomisko sadarbību (apstiprināts ar MK 2016. gada 19. aprīļa noteikumiem Nr. 236, spēkā no 2018.gada 7.maija, līguma tekstu skat. šeit). Līguma ietvaros tiks izveidota Latvijas un AAE Apvienotā ekonomiskā komiteja (AEK), kuras uzdevumos būs noteikt savstarpējo interešu sadarbības jomas un ieteikt pasākumus, lai stiprinātu divpusējās ekonomiskās attiecības, kā arī risināt jautājumus, kas traucē divpusējo sadarbību.


Ekonomikas ministrija informē, ka ar AAE šobrīd ir panākta vienošanās par Latvijas–AAE Apvienotās ekonomiskās komitejas 1. sēdes norisi š.g. decembrī Abū Dabī (AAE), tādēļ ministrija aicina informēt par interesi sadarboties ar AAE un aktuālajiem jautājumiem sadarbībā ar AAE, t.sk. turpmākās sadarbības priekšlikumiem, problemātiskajiem jautājumiem utt.


Ja Jums ir kādi aktuāli jautājumi/sadarbības priekšlikumi, lūgums mums tos atsūtīt līdz 24.oktobra dienas beigām uz e-pasta adresi: itcluster@itbaltic.com.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page