top of page

Latvijas – Japānas Biznesa diskusija

Iespēja piedalīties augsta līmeņa Latvijas – Japānas Biznesa diskusijā, ko š.g. 13.novembrī organizē Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) sadarbībā ar Japānas Uzņēmējdarbības federāciju KEIDANREN. Pasākums tiek organizēts augsta līmeņa Japānas uzņēmēju delegācijas vizītes Latvijā, Lietuvā un Igaunijā ietvaros kā turpinājums Japānas Ministru prezidenta Shinzō Abe 2017.gadā notikušajai vizītei Latvijā.


Biznesa diskusijā prezentāciju laikā Japānas uzņēmēji tiks iepazīstināti ar sadarbības iespējām tehnoloģiju jomā, kā arī tīklošanās pusdienu laikā būs iespēja tikties ar Latvijas uzņēmējiem. Plānotas sēdošās pusdienas, kuru laikā būs iespēja tuvāk iepazīstināt Japānas uzņēmējus ar savu uzņēmumu un tā tehnoloģiskajiem risinājumiem. Pilnu pasākuma programmu skatīt šeit.


Pasākumā piedalīties tiek aicināti Latvijas uzņēmumi, kuri pārstāv šādas tēmas:

> Mākslīgais intelekts;

> Robotika;

> Droni;

> Telemātika;

> Viedās pilsētas un mobilitāte;

> Lietu internets (Internet of Things);

> 5G.


Japānas uzņēmēju delegācijas sastāvā ir augsta līmeņa lielu Japānas korporāciju pārstāvji, kuru interese ir iepazīties ar Latvijas uzņēmēju radītām inovatīvām tehnoloģijām augstākminētajās tēmās. Pilns Japānas delegācijas saraksts pieejams šeit.


Ja Jums ir interese piedalīties pasākumā bez stenda, aicinām pieteikties šeit līdz 6.novembrim.


Papildus informācija pieejama LIAA mājas lapā - http://www.liaa.gov.lv/lv/pasakumi/latvijas-japanas-biznesa-diskusija-13-nov-2019

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page