top of page

Biznesa brauciens "Mākslīgais intelekts"

Nākotnē uzņēmējdarbības vidi ar vien vairāk ietekmēs mākslīgais intelekts: sākot ar autonomu transportlīdzekļu vadīšanas sistēmu, līdz viedām maksājuma sistēmām, no pakalpojumiem tiešsaistē, līdz pilnīgi jauniem biznesa modeļiem, kuros, pastāvot līdzās cilvēcei, iesaistītas iekārtas un algoritmi. Vācijas- Baltijas Tirdzniecības kamera (AHK) piedāvā ekskluzīvu biznesa braucienu "Mākslīgais intelekts (AI)" no 2019. gada 10. līdz 11. oktobrim, kurš vedīs jūs uz Vācijas nozīmīgākajām „Mākslīgā intelekta“ pētījumu un prakses adresēm. Jūs dosieties uz Bādeni-Virtembergu, unikālu mākslīgā intelekta ekosistēmu.

Līdzās tādai izcilai, uz pielietojamību orientētai pētniecības institūcijai kā, piemēram, "Fraunhofer ražošanas un automatizācijas institūts (IPA)" ar "Kiberkognitīvā intelekta centru" un "FZI datorzinātnes pētniecības institūtu", apmeklēsiet arī „Daimler AG“, veiksmīgo Start-Up uzņēmumu „Qymatix“ tehnoloģiju inkubatorā + Inovāciju centru "Tehnoloģiju fabrika" un "EnBW", kas ir viens no lielākajiem enerģijas uzņēmumiem Vācijā.

Jūs iegūsiet ekskluzīvu ieskatu automobiļu rūpniecības nākotnē „Daimler AG“ koncernā. „Qymatix“ uzņēmumā Jūs iepazīsieties ar viedām mārketinga un pārdošanas, mākoņpakalpojumā balstītām, klientu attiecību pārvaldības sistēmām, savukārt pie „EnBW Energie Baden-Württemberg AG“ iepazīsiet pētījumus viedās enerģijas pārvaldības jomā. Kā pēdējais biznesa brauciena objekts tiks apmeklēta vīna darītava dienvidvācijas reģionā, kurā dalībnieki varēs izmantot iespēju arī iepazīties un dibināt jaunas sadarbības.

Reģistrēšanās līdz 10. septembrim. Plašāk šeit.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page