top of page

Noslēdzies trešais X-industriju hakatons


Šī gada 16.aprīlī noslēdzās pārtikas nozares X-industriju hakatons, kas norisinājās no 19.marta līdz 16.aprīlim. Šajā pasākumu ciklā līdztekus klasiskajam X-industriju hakatonam paralēli norisinājās MINI X-industriju hakatons, kurā IT uzņēmumu jomas profesionāļi konsultēja pārtikas nozares uzņēmumus par dažādu digitālu risinājumu pielietošanu. Kā atzīst darbnīcu dalībnieki – hakatons ir lielisks veids, kā atrisināt nozaru uzņēmumu biznesa izaicinājumus.

Paldies IT klastera biedriem, kuri piedalījās: SIA Burti, SIA Gstream, SIA Dots., SIA MBIT, SIA Lux Technology un SIA Datakom.

Nākamais hakatons plānots jau rudenī! :)

---------------------

Pasākums “X-industriju hakatons: Pārtikas nozare” notiek projekta DIGICLUSTERS ietvaros un to finansē Eiropas Savienības COSME programma. Projekta DIGICLUSTERS mērķis ir attīstīt Eiropas stratēģisko klasteru partnerību viedās specializācijas investīcijām (ESCP-S3), lai veicinātu digitālo transformāciju pārtikas un tās iepakojuma nozarē, izmantojot klasteru organizētus starpnozaru hakatonus. Projektu DIGICLUSTERS Latvijā īsteno Latvijas IT klasteris un Pārtikas produktu kvalitātes klasteris.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page