top of page

Izziņas ceļojums uz Hamburgu 23. un 24. maijā - inovatīvi risinājumi ražošanā, vadošo Vācijas uzņēmu

Vācijas- Baltijas Tirdzniecības kamera piedāvā unikālu iespēju iepazīties ar novitātēm aditīvajā ražošanā. Dosimies 23. un 24. maijā lietišķā braucienā uz Hamburgu iepazīties ar tādiem nozares vadošiem uzņēmumiem kā Airbus S.A.S., Lehmann&Voss Co. KG, ZAL - Lietišķās aviācijas pētniecības centru u.c., kas grupas dalībniekus iepazīstinās ar jaunākajiem sasniegumiem D3 jomās. Vācu eksperti atbildēs uz grupas dalībnieku jautājumiem.

Vācija, jo īpaši Hamburgas klasteru reģions, ir piemērs aditīvās ražošanas perspektīvām daudzās jomās. 2018. gadā Hamburgas metropoles teritorijā tika izveidots 3D drukas tīkls ar mērķi kļūt par vienu no šīs jomas vadošajiem centriem pasaulē. Šis izpētes brauciens uz Hamburgu 23. un 24. maijā sniegs unikālu iespēju iepazīties ar novitātēm aditīvajā ražošanā: lidmašīnu detaļu sērijveida ražošana, ēku būvniecība trīs dienu laikā, asinsvadu atjaunošana, dažādi individuāli 3D risinājumi pārtikas un smagās rūpniecības nozarēs - 3D printēšanas pielietojuma jomas un materiāli pastāvīgi pilnveidojas un paplašinās, parādās arvien jaunas atziņas par aditīvās ražošanas iespējām, to tehnoloģisko un ekonomisko potenciālu.

Īsumā par programmu:

Pēc ierašanās Hamburgā un iepazīšanās ar Fraunhofera Institūtu plānots apmeklēt Hamburgas jaunāko ievērojamo apmeklētāju vietu – Elbas filharmoniju Plaza (Plaza Elbphilharmonie). No 37 m augstās platformas var vērties gan uz Ziemeļelbu, gan arī uz pašu Hamburgas pilsētu. Ceļojuma intensīvā pirmā diena noslēgsies ar vakariņām, kam sekos naksnīga pastaiga, baudot Hamburgas UNESCO Pasaules mantojumu - unikālo Hamburgas spīķeru valstību, kas ir lielākais noliktavu komplekss pasaulē.

Nākamajā dienā sekos iepriekš nosaukto uzņēmumu apmeklējums.

Dalības maksa par divu dienu izpētes braucienu, ieskaitot viesnīcu, ēdināšanu un ceļa izdevumus, ir 1500 eiro + PVN.

Tajā iekļauts:

  • lidojumi uz Hamburgu un transfērs

  • viena nakts vienvietīgā viesnīcas numurā ar brokastīm

  • visi uzņēmumu un pētniecības iestāžu apmeklējumi

  • pārvietošanās ar mikroautobusu

  • pusdienas, vakariņas restorānā

  • kā arī mūsu projekta vadītāja personīgo atbalstu.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page