top of page

IT klasterim pievienojas jauni biedri


10.aprīlī, Latvijas IT klastera valdes sēdē tika uzņemti jauni klastera biedri – Cēsu novada pašvaldība, SIA MBIT un Elektronikas un datorzinātņu institūts.

SIA MBIT – uzņēmums, kas vairāk kā 10 gadus nodarbojas ar Microsoft Dynamics AX biznesa vadības sistēmas ieviešanu un uzturēšanu. Uzņēmums savu kompetenci apliecinājies vairākos Latvijā un ārvalstīs realizētajos projektos, nodrošinot klientiem risinājumu izstrādi no programmēšanas līdz to uzturēšanai ikdienā.

Elektronikas un datorzinātņu institūts - dibināts 1960.gadā Latvijas Zinātņu akadēmijas ietvaros un šobrīd ir neatkarīgs valsts zinātniskais institūts, kas veic fundamentālus un lietišķus pētījumus datorzinātnes, informāciju, komunikāciju un elektronisko tehnoloģiju un aparātbūves jomās.

Cēsu novada pašvaldība – viena no progresīvākajām Latvijas pašvaldībām, kura ir gatava sabiedrībai atvērt savus datus. Tāpat Cēsu novada pašvaldība kā vieni no iniciatoriem ir iesaistījušies kustībā Valsts #196, kuras ietvaros apliecinājuši, ka vēlas būt pasaules zināšanu telpa un tiekties pēc neizzūdošas un nemitīgas attīstības un pašizaugsmes.

Lai mums visiem veiksmīga sadarbība!

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page