top of page

Latvijas Horizon 2020 nacionālais kontaktpunkts/ pasākumi

EURONANOFORUM 2019 - 12. - 14. jūnijā, Bukarestē, Rumānijā

Šis pasākums pulcēs apmēram 1000 dalībniekus no Eiropas un visas pasaules un piedāvās diskusijas par izaicinājumiem pētījumu rezultātu izmantošanā industrijā and nākotnes pētījumu stratēģiskajām prioritātēm nanotehnoloģiju un moderno materiālu jomās Horizon 2020 NMBP tēmā un citur. Pieteikšanās līdz 20. maijam: https://www.euronanoforum2019.eu/registration-form/ Programma: https://www.euronanoforum2019.eu/overview/

Innovative Enterprise Week Bucharest 2019 - 18. - 20. jūnijā Bukarestē, Rumānijā

Konferencē savedīs kopā dažādu nozaru pārstāvjus, lai debatētu par to kā pārvarēt plaisu no idejas līdz investējamam produktam, kā atbalstīt inovācijas un kopa ar privātajiem investoriem izmantot scale-up potanciālu. Triju dienu laikā konference fokusēsies uz trīs ES pētījumu un inovāciju programmas (2021-2027) - Horizon Europe jomām:

  • Pathfinder,

  • Accelerator,

  • finanšu instrumenti.

Programma:

SAVE THE DATE - ICT Proposers' Day 2019 - 19. - 20. septembrī, Helsinkos, Somijā

ICT Proposers Day 2019 notiks no 19. līdz 20. septembrim Helsinkos, Somijā. Šis ir lielākais ICT pasākums Eiropā, kurā Eiropas Komisija prezentē savu redzējumu par jomas nākotni, projektu pieteicēji meklē partnerus kontaktbiržā un citi nozares dalībnieki prezentē savas ieceres. Pasākums fokusēsies uz calliem 2020. gada darba programmā ICT, FET un sabiedrības izaicinājumu (SC) tēmās. ICT 2019 arī norisināsies Ideal-ist un European Enterprise Network organizētā Face2Face kontaktbirža, kurā varēsiet atrast partnerus savu ideju realizācijai.

Nacionālais kontaktpunkts

Katrā Horizon 2020 programmas dalībvalstij ir savs Nacionālais kontaktpunkts (NKP), kura uzdevums ir palīdzēt projektu pieteicējiem piedalīties Horizon 2020. Latvijā tas atrodas Valsts izglītības attīstības aģentūras paspārnē un palīdz:

  • izvelēties piemērotākos konkursus;

  • meklēt partnerus;

  • sagatavot pieteikumus.

Jebkurš NKP pakalpojums ir bezmaksas. Vairāk informācijas atradīsiethttps://www.viaa.gov.lv/nkp, vai rakstiet uz andris.freimanis@viaa.gov.lv.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page