top of page

Studenta aptauja IT projektu vadītājiem

Laura Bagātā, RISEBA universitātes projektu vadības maģistratūras 2. kursa studente. lūdz aizpildīt anketu, kas viņai palīdzētu maģistra darba "Projekta vadītāju darba dzīves kvalitāte, darba stress un tā pārvarēšana projektu orientētos IT uzņēmumos Rīgā" izstrādē:

Laura raksta:

"Lai veiksmīgi uzrakstītu maģistra darbu, aicinu Jūsu uzņēmuma IT projektu vadītājus piedalīties pētījumā, ko veidoju sava maģistra darba ietvaros.

Pētījuma galvenais mērķis ir noskaidrot IT projektu vadītāju darba dzīves kvalitātes rādītājus, kā arī noskaidrot, kādi ir galvenie IT projektu vadītāju darba stresa cēloņi un kā IT projektu vadītāji tiek galā ar darba stresu.

Ņemot vērā darbavietā pavadīto laiku un patērēto enerģiju, ir svarīgi, lai darbinieki būtu apmierināti ar savu dzīvi darbā. Tāpat nedrīkst aizmirst, ka darba dzīves kvalitāte lielā mērā saistīta ar darba stresu un tā cēloņiem, kas savukārt var novest pie dažādām ne tik patīkamām sekām. Ir būtiski izvērtēt kā ar darba stresu tikt galā, lai tas neietekmē darba dzīves kvalitāti un darbinieka psiholoģisko un fizisko veselību kopumā.

Visi iegūtie dati ir anonīmi un tiks izmantoti tikai apkopotā veidā, tikai pētījuma ietvaros, neminot uzņēmuma nosaukumu.

Šis varētu būt arī lielisks ieguvums uzņēmumiem, jo pēc darba pabeigšanas pētījuma rezultātus un kopsavilkumu varu nosūtīt, lai varat to izmantot arī savā ikdienā.

Ticu, ka dati būs vērtīgi un palīdzēs gan uzlabot darbinieku (IT projektu vadītāju) darba ikdienu, gan sniegs lielāku pienesumu uzņēmumam, jo darbinieka labsajūta darbā ir tiešā mērā saistīta ar viņa produktivitāti.

Aptaujas saite: https://ej.uz/aptaujaprojektuvaditajiem.

Būšu pateicīga par katru atbildi! Ja vēlaties pēc pētījuma beigām saņemt rezultātus, lūgums informēt uz epastu: laura.bagata@gmail.com

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page