top of page

Tiek atklāts X-industriju hakatons pārtikas nozarei

19. martā SEB Inovāciju centrā tiek atklāts jau trešais X-industriju hakatons, kas šoreiz īpaši veltīts pārtikas nozares digitalizācijai – ar nozares izaicinājumiem dalās uzņēmumi SIA Cannelle Bakery, SIA SFT Seafood, SIA Milzu!, SIA Food Union un SIA Baltic Ovo. Pirmo reizi hakatona ietvaros notiek arī mini X-industriju hakatons, kā laikā pārtikas uzņēmumiem ir iespēja izvērtēt savus biznesa procesus un skicēt potenciālos scenārijus, kā ar esošiem digitāliem risinājumiem var šos procesus pilnveidot – starp dalībniekiem ir uzņēmumi SIA Taste Caps, SIA Fermentum, SIA Latvijas ķiploks un SIA Oscar’s Fish.

Liels paldies IT uzņēmumiem SIA Datakom, SIA Burti, SIA Gstream, SIA AndIT Solutions, SIA Lux Technology, SIA Dots., SIA MBIT un SIA Positive Company par gatavību risināt pārtikas nozares izaicinājumus!

Aicinām biedrus uz nākamo hakatona lekciju par produktu attīstību 26. martā – tā ir atvērta arī tiem biedriem, kas hakatonā nepiedalās: https://www.x-hackathon.com/events/x-industriju-hakatona-mentorings-produkta-attistiba

Pasākums “X-industriju hakatons: Pārtikas nozare” notiek projekta DIGICLUSTERS ietvaros un to finansē Eiropas Savienības COSME programma. Projekta DIGICLUSTERS mērķis ir attīstīt Eiropas stratēģisko klasteru partnerību viedās specializācijas investīcijām (ESCP-S3), lai veicinātu digitālo transformāciju pārtikas un tās iepakojuma nozarē, izmantojot klasteru organizētus starpnozaru hakatonus. Projektu DIGICLUSTERS Latvijā īsteno Latvijas IT klasteris un Pārtikas produktu kvalitātes klasteris.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page