top of page

Aicinām IT uzņēmumu komandas pieteikties hakatonam


Aicinām IT uzņēmums pieteikties dalībai Klastera organizētajā Industriju Hakatonā jeb x-hakatonā, kas ir 4 nedēļu process, kurā IT uzņēmumu komandām (2-3 dalībnieki komandā) ir iespēja tuvāk iepazīt kādas nozares un uzņēmuma problēmas, kopīgi pastrādāt pie risinājuma un veidot jaunas sadarbības. X-hakatons ir arī laba iespēja uzņēmumam uz brīdi “iekāpt” jaunu produktu radīšanas procesā un iegūt jaunas biznesa idejas.

Rudens x-Hakatons būs 5 pasākumu sērija – visu Oktobri piecas otrdienu pēcpusdienas: komandu tikšanās, tikšanās ar ekspertiem/mentoriem, semināri, lai noslēgumā komanda kopīgi nonāktu pie jēgpilna lēmuma par problēmas risinājumu un, iespējams, turpmāku biznesa partnerību. Dalība – bezmaksas.

Hakatona pirmais atklāšanas pasākums, kurā varēs uzklausīt visus izaicinājumus un pieteikties uz sev interesējošo, 2.oktobrī plkst.15:00.

Šajā rudens hakatonā piedāvājam 8 biznesa izaicinājumus, ar kuriem gatavi dalīties uzņēmumi INDUCONT, FORTA PRO, SADALES TĪKLI, STATS SERVISS, DUS GEKSANS, kā arī Bērnu klīniskā universitātes slimnīca un Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācija.

Sīkāka informācija par hakatonu www.x-hackathon.com,

bet ar izaicinājumiem iepazīties un pieteikties dalība var https://www.x-hackathon.com/izaicinajumi

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page