top of page

FONTES atalgojuma pētījums

Nesen Klastera pilnsapulcē runājām, ka daudziem biedriem būtu interese piedalīties atalgojuma pētījumā, kas ļautu katram uzņēmumam novērtēt savu atalgojuma politiku, kā arī saprast tirgus tendences. Klasterim ir iespēja veikt šo pētījumu ar projektu finansējuma atbalstu un attiecīgi Klastera biedriem piedāvāt ļoti izdevīgus noteikumus.

Pētījumā aicinām piedalīties visus biedrus

  1. Dalība, iegādājoties pilnos rezultātus, iegūstot pilnus vispārējā tirgus pētījuma rezultātus, individuālus rezultātus un analīzes rīku, kas ļauj detalizēt vērtēt atalgojuma politiku pret nozares vidējiem rādītājiem;

  2. Dalība bez finansiāla ieguldījuma, tikai sniedzot datus. Šajā gadījumā uzņēmums saņem Fontes atbalstu datu aizpildīšanai, amatu katalogu, vispārēju salīdzinājumu ar tirgu (divi grafiki), īsu aprakstu par galvenajām tendencēm pētījumā, kā arī ielūgumu gan uz vispārējā, gan IT sektora pētījuma prezentāciju.

Piedaloties IT sektora pētījumā ar pilnajiem rezultātiem, cenas ir sekojošas, atkarībā no darbinieku skaita:

Līdz 50: 900 eur

51-250: 1200 eur

251-500: 1500 eur

501-2000: 1800 eur

2000<: 2300 eur

IT Klasteris piedāvā saviem biedriem piedalīties pētījumā ar 80% atlaidi.

Pētījuma ietvaros sniegtā informācija ir konfidenciāla un uzņēmuma rezultāti tiks nodoti tikai un vienīgi konkrētā uzņēmuma vadītājam vai norādītajai kontaktpersonai. Klastera rīcībā šie dati nenonāks. Sīkāka informācija par pētījumu – pielikumā.

Par dalību lūgums dot ziņu līdz 18.aprīlim.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page