top of page

Dubajas uzņēmēju vizīte 09.05.2018

9. maijā Latvijā ierodas uzņēmēju delegācija no Apvienotajiem Arābu Emirātiem, ko organizē Dubaijas Tirdzniecības kamera. Delegācijai ir izvirzītas četras fokusa nozares, no kurām lielākais uzsvars tiek likts uz informācijas un komunikāciju tehnoloģiju nozari. Uzņēmēju delegācijā ir iekļauti lielu Dubaijas uzņēmumu vadītāji. Precīzs saraksts tiks nosūtīts tuvāk vizītes norises datumam. Vizītes mērķis ir apzināt tehnoloģijas, kas Latvijā šobrīd ir aktuālas, ko varētu importēt Tuvajos austrumos un kurās varētu investēt. Latviju viņi redz kā potenciālo investīciju gala mērķi un know-how sadarbības partneri.

Uz augsto potenciālu starp Latviju un AAE IKT jomā norāda jau līdzšinējā sadarbība un interese no AAE puses - LIAA šogad jau ceturto gadu organizēs nacionālo stendu lielākajā IKT izstādē austrumos – GITEX (starp citu, līdz 12.aprīlim vēl var pieteikties dalībai šeit), katru gadu ir bijusi ļoti liela interese par IT pakalpojumiem un tehnoloģijām no AAE puses.

Papildus informējam, ka Dubaijas tirdzniecības kamera katru gadu rīko vien trīs starptautiskos braucienus. Un šogad Latvija ir viņu pirmais galamērķis, par ko varam justies īpaši pagodināti.

Ņemot vērā lielo AAE vēstnieces Latvijā iesaisti gan vizītes organizēšanā, gan abu valstu ekonomisko attiecību attīstīšanā, dalība pasākumā var būt kā aizsākums veiksmīgai turpmākajai sadarbībai.

Vizītes piedāvātais scenārijs:

14:30 – 14:35 Delegācijas sagaidīšana

14:35 – 14:55 Prezentācijas – IT Klasteris un Startin

14:55 – 15:25 IT Klastera tūre (piedalās uzņēmēji, kuru eksponāti atrodas IT Demo centrā)

15:25 – 15:30 Dāvanu apmaiņa & Grupas foto

15:30 Vizītes beigas

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page