top of page

Latvijas IT klastera uzņēmumu vizīte Hamburgā

Latvijas IT klastera uzņēmumu pārstāvji 2019. gada 19. jūnijā viesojās Hamburgā, kur piedalījās B2B tikšanās ar Vācijas uzņēmumiem un prezentēja savus uzņēmumus, pakalpojumus un risinājumus Hamburg@work rīkotājā biedru pasākumā, kuru apmeklēja vairāk kā 200 uzņemēji no Hamburgas un tuvākajām pilsētām. Pateicoties sadarībai ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru un Vācijas vēstniecību Rīgā mūsu biedriem bija iespēja uzrunāt plašu Vācijas uzņēmēju loku un viesoties Latvijas Goda konsulātā Hamburgā, kur sarunas laikā mūsu uzņēmumu pārstāvjiem bija iespēja uzzināt par biznesa veidošanas niansēm Vācijā, tās tirgus īpatnībām un iegūt kontaktus. Varam lepoties ar ļoti atsaucīgu Latvijas vēstnieci Vācijā Ingu Skujiņas kundzi un Latvijas Republikas goda konsuli Vācijā Senatori h.c. Dr. Sabīni Zommerkampa-Homani.

Vizītē piedalījās Latvijas IT klastera uzņēmumi SIA “Tilde”, SIA “Datakom”, SIA “Data Security Solutions”, SIA “Datorzinību centrs”, SIA “Mobilly”.

Vizīte organizēta Latvijas IT klastera projekta “Informācijas tehnoloģiju nozares konkurētspējas un eksportspējas paaugstināšana" ietvaros (projekta Nr. 3.2.1.1/16/A/004) ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda finansiālu atbalstu.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page