top of page

Digitalās transformācijas darbnīca Cēsīs


Latvijas IT klasteris valsts #196 ietvaros ir uzsācis jaunu iniciatīvu – Digitālās transformācijas darbnīcas. Darbnīcu ideja ir palīdzēt reģionāliem uzņēmumiem noformulēt sava biznesa izaicinājumus un rast risinājumus, izmantojot modernās tehnoloģijas un IT jomas iespējas. Mēs vēlamies palīdzēt uzņēmumiem spert soli pretī digitalizācijai.

Pirmā Digitālās transformācijas darbnīca notika 23.maijā Cēsīs, Piebalgas ielā 3, no plkst.14:00-17:30 sadarbībā ar Vidzemes plānošanas reģionu un RTU Cēsu filiāli. Darbnīcā piedalījās Vidzemes uzņēmēji no SIA BALTMA (metālapstrāde), SIA Skrīveru saldumi (pārtikas produktu ražošana), SIA Dimdiņi (pārtikas produktu ražošana), SIA Cosybed (mēbeļu ražotājs), SIA EKJU (e-veikals), SIA Dores Fabrika (koka māju ražošana, būvniecība), SIA Inerce Māris Krūze (kokapstrāde), SIA Husvik (koka māju ražošana) un SIA Woodheart (mēbeļu ražošana).

Paldies IT uzņēmumiem - Dots., Visma, Squalio, Burti un Altus Intelligence, par atsaucību un dalību transformācijas darbnīcā.

Aicinām arī jūs piedalīties un iniciēt šādas darbnīcas, palīdzot dalībniekiem rast izpratni par tehnoloģiskām iespējām, pieejamiem risinājumiem un dalīties ar savu viedokli. Ticam, ka no šāda veida darbnīcām, jums var izveidoties veiksmīga sadarbība arī ar darbnīcu dalībniekiem.

Pieteikšanās dalībai darbnīcās, rakstot uz ira.racina@itbaltic.com.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page