top of page

Aptauja par blokķēžu tehnoloģiju izmantošanas pieredzi

Aicinām piedalīties aptaujā “Blockchain - Knowledge Assessment for Entrepreneurs”, kas tiek rīkota Erasmus+ projekta “Blokķēdes uzņēmējiem – netradicionālās nozares 4.0 mācību programma augstākajai izglītībai” (projekta Nr. 2018-1-RO01-KA203-049510) ietvaros.

Aptaujas mērķis ir izprast zināšanu un prasmju līmeni par blokķēžu tehnoloģijām un to pielietošanu uzņēmējdarbībā un izglītības sektorā Latvijā, Igaunijā, Rumānijā, Grieķijā un Itālijā.

Saite uz aptauju: https://bit.ly/2JupX9e.

Aptauja ir anonīma, tā sastāv no 38 jautājumiem. Aptaujas aizpildīšana aizņems ne vairāk kā 15 minūtes Jūsu laika. Aptaujas jautājumi ir angļu valodā.

Projekta “Blokķēdes uzņēmējiem – netradicionālās nozares 4.0 mācību programma augstākajai izglītībai” mērķis ir radīt jaunu, netradicionālu mācību pieeju, kā apgūt blokķēžu tehnoloģiju, kas, iespējams, nākamo 5 – 10 gadu laikā skars visas industrijas. Projektā līdz 2021. gada 31. augustam paredzēta mācību programmas ar interaktīviem mācību materiāliem izstrāde kā pasniedzējiem, tā arī studentiem un citām blokķēžu tehnoloģijās ieinteresētajām personām. Visi projektā izstrādātie materiāli būs bezmaksas pieejami tiešsaistē ikvienam interesentam.

Projekta īstenotāji: SIA “Baltijas Datoru akadēmija” (Latvija), Mathemagenesis Ltd. (Grieķija), Tallinas Tehnoloģiju universitāte (Igaunija), Ekonomikas zinātņu akadēmija Bukarestē (Rumānija), Ovidius Constanta universitāte (Rumānija), Zitec Ltd. (Rumānija), Viteco Ltd. (Itālija).

Aptaujas aizpildīšanas termiņš – 2019. gada 24.maijs.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page