top of page

Aicinājums piedalīties 2019. gada Fontes IKT nozares atalgojuma pētījumā ar 10% atlaidi!

Kā jau katru gadu, arī šogad Fontes veiks IKT nozares atalgojuma pētījumu un ar lielu prieku aicina IT klastera biedrus piedalīties!

Pielikumā ir piedāvājums ar detalizētāku informāciju par Fontes, ieguvumiem no pētījuma, dalības veidiem, termiņiem, cenām un pētījuma rezultātu paraugiem.

Organizācijām, kuras vēl nav izlēmušas par labu dalībai, iesakām apsvērt bezmaksas dalības veidu - datu devēji bez maksas saņems pētījuma rezultātu kopsavilkumu, savas organizācijas atalgojuma tendences salīdzinājumu ar IKT nozari un ielūgumu uz Fontes atalgojuma pētījuma konferenci.

Neatkarībā no organizācijas dalības veida, Fontes konsultanti sniegs visu nepieciešamo atbalstu pētījuma procesa gaitā un pēc tā.

Fontes piedāvā arī individuālās tikšanās, kuras laikā iepazīsieties ar Fontes amatu katalogu, pētījuma atskaites un elektroniskā analīzes rīka paraugiem, un varēs izrunāt visus saistītus jautājumus.

Ņemot vērā iepriekšējo pozitīvu sadarbību ar IT klasteri, piedāvājām 10% atlaidi pētījuma iegādei dalībniekiem-klastera biedriem gadījumā, ja vismaz 10 organizācijas piesakās piedalīties ar IT klastera starpniecību (neatkarībā no dalības veida).

Pieteikšanās IT klastera atlaidei līdz 26.03.2019., uz e-pastu: kristine.zunde@itbaltic.com.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page