top of page

x-industriju hakatons - pičošanas seminārs

Latvijas IT klasteris ielūdz biedrus uz Ernesta Štāla pičošanas/ prezentēšanas mākslas lekciju, kas notiks 17.aprīlī X-industriju hakatona ietvaros. Lekcija ir bezmaksas un ir atvērta arī tiem biedriem, kuri nepiedalās hakatonā.

Ideāli piemērots pārdošanas/ mārketinga speciālistiem, kuriem ik dienu jāstrādā ar klientiem un jāprezentē produkti! Šī ir lieliska iespēja uzkrāt zināšanas par tēmu un aizlienēt labākos prakses piemērus no stārtapu vides!

Laiks: 17. aprīlis 15:00-16:00 (ierašanās no 14:30) Vieta: The Mill, Brīvības iela 33 Dienas kārtība: 14:30-15:00 - ierašanās 15:00-15:30 - komandu piči - iespēja ieraudzīt, kā savas biznesa idejas prezentē hakatona dalībnieki 15:30 - 16:00 pičošanas lekcija 16:00< networkings (OPTIONAL: hakatona komandas nododas piču treniņam, bet jums ir iespēja parunāties ar sanākušajiem un sniegt redzējumu par komandu attīstību) !!! Vietu skaits ir ierobežots, darbojamies pēc first come first serve principa. Saite tālāk, parole “hakatons”: https://xindustriju_hakatons_pitching.eventbrite.com Par Ernestu Štālu: Ernests Štāls ir jaunuzņēmuma Dripit.io līdzdibinātājs un vadītājs. Dripit.io nodarbojas ar mārketinga datu analīzi e-komercijas uzņēmumiem. Paralēli Ernests ir aktīvi iesaistīts jaunuzņēmumu komūnā kā TechHub Riga un TechChill līdzdibinātājs, kā ietvaros arī saskaras ar daudz un dažādiem jaunuzņēmumiem. Kompetences: pičošana, biznesa attīstība, mārketings, datu analīze, e-komercija.

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page