top of page

Programmētāju dienas

Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Latvijas augstskolām no 13. – 17. februārim rīko Latvijas Programmētāju dienu pasākumus, kuru ietvaros notiks augsta līmeņa konference, kā arī radošās darbnīcas, kur studenti, nozares speciālisti un citi interesenti varēs izmēģināt jaunākās tehnoloģijas.

Studentiem, IKT nozares speciālistiem un citiem interesentiem no 13. februāra līdz 17. februārim būs iespēja apmeklēt praktiskās darbnīcas, ko nodrošinās gan IKT nozares uzņēmumi, gan augstskolas. Darbnīcās varēs aplūkot un praksē iepazīt un izmēģināt transporta plūsmu datormodelēšanu, iegulto sistēmu programmēšanu, piedalīties Kuka robota programmēšanas meistarklasē, interesantas tēmas. Darbnīcas notiek ne tikai Rīgā, bet arī reģionos – Jelgavā, Liepājā, Pāvilostā, Aizputē un Saldū.

Programmētāju dienas 2017 tiek īstenotas projekta Nr.3.2.1.1/16/A/004 “Informācijas tehnoloģiju nozares konkurētspējas un eksportspējas paaugstināšana” ietvaros, lai veicinātu nozares cilvēkresursu attīstību un jaunu darbavietu izveidi.

Konferences programma:

Join our miling list! Don't miss other exciting stories!

bottom of page